Κηδεία Σμηναγού στη Δράμα: Θα παραστεί ο Μητσοτάκης

Ποιοι άλλοι πολιτικοί θα βρεθούν στην κηδεία και του έτερου πιλότου του μοιραίου F-4 Phantom.

Στην κηδεία και του έτερου πιλότου του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε τη Δευτέρα στην Ανδραβίδα, του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, θα παρευρεθεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί της Παρασκευής στον Γρανίτη Δράμας για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Στην κηδεία θα δώσει επίσης το παρών η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τα δάκρυα στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Πέμπτη, στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας οδηγήθηκε ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας την περασμένη Δευτέρα.

Η κηδεία του έτερου πιλότου του μοιραίου Pahntom πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του επικήδειου από την μητέρα του υποσμηναγού, τόσο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν άντεξαν και λύγισαν, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Επίσης στην κηδεία παρευρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Καθώς και βουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απόστρατοι και εν ενέργεια αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.