Εθνική: Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με την Μάλτα

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές στο αποψινό (19:00) φιλικό που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα στη Μάλτα

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, σήμερα Πέμπτη (17/11, 19:00), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μάλτα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ειδικά στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Γιακουμάκη και Παυλίδη, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής.

Η Εθνική μας βρίσκεται από χθες (16/11) στη Βαλέτα και καλείται, παρά τις πολλές απουσίες, να δείξει το πρόσωπο που έδειξε στους αγώνες του Nations League. Η πιθανότερη ενδεκάδα της Εθνικής για απόψε είναι η εξής: Με διάταξη 4-2-3-1 και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Λάζαρος Ρότα, αριστερό ο Δημήτρης Γιαννούλης και οι Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας τα δύο στόπερ.

Οι δύο χαφ θα είναι ο Μανώλης Σιώπης με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, πιο μπροστά ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας και στις δυο πλευρές οι Πέτρος Μάνταλος και Δημήτρης Πέλκας. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Από την πλευρά της, η Μάλτα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μπονέλο, Σ. Μποργκ, Πέπε, Τ. Μποργκ, Μ. Μπονγκ, Γκουλαουμιέρ, Ντεγκαμπριέλε, Καμενζούλι, Κρίστενσες, Σαταριάνο, Τεμά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.