Αρνητικός ο ΠΑΟΚ για αλλαγή ημερομηνίας του τελικού

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αλλαγής της ημέρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου εξέφρασε ο ΠΑΟΚ με επιστολή του προς την ΕΠΟ.

Με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου. Θυμίζουμε πως υπήρχε η φημολογία πως μπορεί να πήγαινε για Κυριακή 22 Μάϊου ο τελικός λόγω της Euroleague, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το ματς θα ξεκινήσει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, την 21η Μαίου στις 20:00.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με φημολογία που αναπτύχθηκε σε διάφορα ΜΜΕ για πιθανή αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.