Πλωτά βασίλεια, φίλες, εικαστικοί και υψηλή γαστρονομία

Κοίταξα τις μαύρες φλατ σαγιονάρες με το λευκό logo της Chanel να έχουν «λερωθεί» από κάποιες σταγόνες συλλεκτικής Armand de Brignac.

Τα αναψυκτικά έχουν τελειώσει, ευτυχώς υπάρχουν πάντα οι σαμπάνιες, χαχάνισε η Τίτι Βανίλι. Κοίταξα τις μαύρες φλατ σαγιονάρες με το λευκό logo της Chanel να έχουν «λερωθεί» από κάποιες σταγόνες συλλεκτικής Armand de Brignac. Το super model ετοιμάζεται για ένα «ελεύθερο», ολόχρυσο, super glamorous καλοκαίρι στη Μύκονο. Πάντα κοντά στις φίλες της Ιζαμπέλ Γκουλάρ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο, με parties on the beach και επισκέψεις σε σκάφη ξένων billionaires.

Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης (πληροφορήθηκε ότι το ιστορικό mega yacht «Christina O» – κάποτε ήταν ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Ωνάση – μετά τον Τζον Παπανικολάου, ανήκει πλέον σε νέο έλληνα ιδιοκτήτη που το «ξαναφτιάχνει» σχεδόν από την αρχή, ξοδεύοντας πολλά-πολλά χρήματα) έχει δώσει εντολή για αλλαγή των υφασμάτων στο πλωτό του βασίλειο. Τα καλύμματα θα είναι και πάλι μπλε, απλά αλλάζει το όνομα του σχεδιαστή που τα υπογράφει.

Η μεγάλη true blue lamp της Cathrine Raben αποτελεί Homage στον μεγάλο εικαστικό Yves Klein. Μμμ! Λατρεύω το μοναδικό Yves Klein Blue. Κανένα μπλε δεν μπορεί να είναι σαν αυτό. Το μόνο που θα μπορούσε να με «τραβήξει» από αυτό είναι κάποιο έργο του Basquiat ή το foie gras που φτιάχνει η Καντελλάρια πάνω σε συνταγή του executive chef Eddy Leroux στο Daniel της Νέας Υόρκης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.