Πρόβλημα με ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό

Αμφίβολος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σε λίγη ώρα την Μπασκόνια στη Βιτόρια στο δεύτερο παιχνίδι του στην Ισπανία αυτή τη βδομάδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στο αποψινό ματς με τους Βάσκους είναι αμφίβολη, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να παίξει ο Αμερικανός φόργουορντ.

Συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Ο ΜακΚίσικ εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας από το πρωί της Παρασκευής, αλλά ο ίδιος είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Παρόλα αυτά η απόφαση θα παρθεί πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς χωρίς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κουίνσι Έισι, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα και δεν αγωνίστηκαν ούτε στο ματς της Τετάρτης κόντρα στη Ρεάλ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.