Μαθήματα σκι, ο μετρ του old money και η βίλα

Η ηρεμία μέσα στο χειμερινό Πόρτο-Beverly-Χέλι πιστεύουν ότι θα κρατήσει την COVID-19 και την άκρως επικίνδυνη μετάλλαξη Ομικρον μακριά...

Ο Λαχμί Μιτάλ, λάτρης της Μυκόνου και άλλων νησιών του Αιγαίου, λέει ότι έμαθε να κάνει σκι στα βουνά του πανέμορφου St. Gallen, μια περιοχή όπου οι λάτρεις των ταξιδιών και jet setters αποκαλούν «το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Ελβετίας».

Εκεί έχει μεγαλώσει ο διάσημος creative director του εμβληματικού ελβετικού οίκου AKRIS, Albert Kriemler. O Kriemler, ο οποίος ντύνει αποκλειστικά σχεδόν (αν εξαιρέσουμε τον Giorgio Armani) την «πονεμένη» πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό αλλά και μέλη των οικογενειών Κουμαντάρου, Νιάρχου, Εμπειρίκου, εγκατέλειψε για λίγο την περιοχή όπου από το 1700 κατασκευάζουν τις ωραιότερες (πανάκριβες) δαντέλες και απόλαυσε το φαγητό του στο εστιατόριο του «Kulm Hotel St. Moritz» που ανήκει στη Niarchos Family.

Η grandmother Γερτρούδη, η οποία συνηθίζει να απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο St. Moritz, την Πρωτοχρονιά όμως «πετάει» στο θορυβώδες Γκστάαντ, μου έστειλε μήνυμα ότι φίλοι λάτρεις της περιοχής το «εγκατέλειψαν» την εφετινή σεζόν.

Η Φωτεινή Λιβανού σκεφτόταν αν θα περάσει τις γιορτινές ημέρες και νύχτες εκεί, η αδελφή της όμως και ολόκληρη η οικογένεια Πεταλά άφησαν για λίγο την Ελβετία όπου κατοικούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και έφθασαν στο Πόρτο Χέλι.

Η ηρεμία μέσα στο χειμερινό Πόρτο-Beverly-Χέλι πιστεύουν ότι θα κρατήσει την COVID-19 και την άκρως επικίνδυνη μετάλλαξη Ομικρον μακριά…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.