Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ συγκαλεί την Τρίτη ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ σήμερα το μεσημέρι στις 12:00. Ο πρωθυπουργός πάντως έστειλε εκ νέου μήνυμα πως η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσει κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους στον χώρο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων

Εν μέσω νέας έξαρσης της πανδημίας και ανησυχίας για την άνοδο των αρνητικών δεικτών της, αλλά και έντονων διεθνών και περιφερειακών εξελίξεων όπως η πολιτική κρίση στη Βόρεια Μακεδονία, συγκαλεί σήμερα  το μεσημέρι την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αύριο το μεσημέρι στις 12:00. Ο πρωθυπουργός πάντως έστειλε εκ νέου μήνυμα πως η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσει κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους στον χώρο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων.

Στις 17:30 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Mark Rutte, στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.