Την έκανε την έκπληξη ο Μαρτίνς – Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος επαναφέρει την… βασική ιδέα του.

Είναι η ιδέα που τον… περιτριγυρίζει από την αρχή της σεζόν. Και είναι απόψε και η δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα που ο Πέδρο Μαρτίνς θα την εφαρμόσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας: Ολυμπιακός με 4-3-3 στο ντέρμπι. Και με τον Τικίνιο να έχει παρτενέρ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πριν από λίγο τα ονόματα των: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στην πραγματικότητα οι αλλαγές σε σχέση με την Πόλη είναι δύο: Ο Κένι Λαλά αντί του Ουσεϊνού Μπα στο δεξί άκρο της άμυνας. Και η προσθήκη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί αντί του Ονιεκουρού που χθες τραυματίστηκε (υπέστη θλάση και μένει έξω για 3-4 εβδομάδες). Θα πάει ο Μαροκινός στο άκρο; Λογικά όχι. Ένα κλειστό 4-3-3 αναμένεται να δούμε. Με τον Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο να αλλάζουν στην κορυφή.

Θεωρητικά θα μπορούσε αυτή η σύνθεση να δώσει και μια εκδοχή 4-4-2. Να βγει δηλαδή στο ένα άκρο ο Μαντί Καμαρά και να σταθεί στο απέναντι ο Γιώργος Μασούρας. Έχουμε την εντύπωση όμως ότι η σκέψη του Μαρτίνς έχει να κάνει με την πίεση στις πρώτες μπάλες του Παναθηναϊκού. Όχι με το επιθετικό πλάτος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.