Οζτράκ για Ερντογάν – Τι τον ελκύει στο Αφγανιστάν; – Μόνο ναρκωτικά και τρομοκρατία υπάρχουν

«Αυτήν τη στιγμή στο Αφγανιστάν υπάρχει αφθονία σε τρομοκρατία και ναρκωτικά» είπε με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία για την επιμονή του τούρκου προέδρου με το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Υπονοούμενα για την επιμονή του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το αεροδρόμιο της Καμπούλ άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας, Φαΐκ Οζτράκ.

«Τι τους ελκύει;»

«Αλλά αυτοί οι κύριοι που για όλα αλλάζουν γνώμη, για κάποιο λόγο δεν αλλάζουν γνώμη για τη διαχείριση του αεροδρομίου της Καμπούλ» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μα, πραγματικά, τι είναι αυτό που τους κάνει τόσο ανυποχώρητους για το αεροδρόμιο της Καμπούλ; Τι είναι αυτό που τους ελκύει τόσο πολύ στο αεροδρόμιο του Αφγανιστάν;» αναρωτήθηκε.

«Τρομοκρατία και ναρκωτικά»

Και πρόσθεσε ότι «Αυτήν τη στιγμή στο Αφγανιστάν υπάρχει αφθονία σε τρομοκρατία και ναρκωτικά. Ποιος ο λόγος λοιπόν αυτής της επιμονής να μπει η Τουρκία σε μια τέτοια περιοχή;».

«Ας βγουν να εξηγήσουν τους λόγους στον κόσμο να δούμε. Αλλά δεν μπορούν» κατέληξε ο Φαΐκ Οζτράκ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.