Γλυκά Νερά – Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Στις αρχές Οκτωβρίου θα παιχτεί μια ακόμα πράξη στο δράμα των Γλυκών Νερών, με πρωταγωνιστή τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Μια ακόμη πράξη στο δράμα της μεζονέτας των Γλυκών Νερών, όπου η 20χρονη Καρολάιν βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα παιχτεί στις 7 Οκτωβρίου.

Τότε είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού, η οποία μετά τη δολοφονία της μητέρας της χρησιμοποιήθηκε ώστε να παραπλανηθούν οι Αρχές και να είναι πιο πειστικό το σενάριο της ληστείας που υποστήριξε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρέσει τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που είχε ζητήσει να έχει τη συνεπιμέλεια του μικρού κοριτσιού, μπορούσε να βλέπει το παιδί πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.