Το κοινό αγαπά τον «Άνθρωπο του Θεού»

Βραβείο κοινού για την ταινία στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες

Ένα δεύτερο βραβείο Κοινού μετά από εκείνο στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας απέσπασε η ταινία της Γελένα Πόποβιτς «Ο Άνθρωπος του Θεού». Το κοινό που παρακολούθησε την ταινία το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, της χάρισε την ψήφο του  επιβεβαιώνοντας ότι το θέμα της μπορεί να συνεπάρει το κοινό όπου και αν προβάλλεται.

 

Το θέμα της είναι ο βίος  του Αγίου Νεκταρίου τον οποίο υποδύεται ο Άρης Σερβετάλης ,στην κορυφή ενός πολυπρόσωπου καστ: Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλους, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κ.α. Ως γνωστόν στην ταινία εμφανίζονται και οι ξένοι ηθοποιοί Αλεξάντερ Πετρόφ  και Mickey Rourke.

 

 

Επίσης, ένα μεγάλο όνομα υπογράφει τη μουσική της ταινίας:  ο πολυβραβευμένος Πολωνός μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, με τη συμμετοχή της Αυστραλής μουσικού και τραγουδίστριας Λίζα Γκέραρντ και του αριστοτέχνη σολίστ στο κανονάκι Πάνου Δημητρακόπουλου.

 

Η έξοδος του «Ανθρώπου του θεού» στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες είναι προγραμματισμένη για στις 26 Αυγούστου 2021 σε διανομή Feelgood.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.