Επέστρεψε η ΑΕΚ από την Ουκρανία – Ο Καρέρα περιμένει τους παίκτες στα Σπάτα

Τι κι αν όλοι έχουμε εστιάση στα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από το Σάββατο καθώς η χώρα μπαίνει και επίσημα σε lockdown, ο κοροναϊός συνεχίζει να καλπάζει σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ένα από τα πιο δύσκολα προπονητικά βράδια του έζησε ο Μάσιμο Καρέρα, αφού αναγκάστηκε να κοουτσάρει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Ζόρια από το… τηλέφωνο.

Ο ιταλός προπονητής είχε ανοιχτή γραμμή με τον Ντ’ Ουρμάνο, ο οποίος μετέφερε τις οδηγίες του στον Κολονέλο, και αυτός με τη σειρά του τις μετέφερε στους παίκτες.

Πάντως, έστω και από μεγάλη απόσταση, ο Καρέρα πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη με 4-1 και έστειλε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μέσω των συνεργατών του.

Τα συγχαρητήρια θα έχει την ευκαιρία να τα πει σήμερα από κοντά στους παίκτες, αφού ο Καρέρα θα τους περιμένει το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα.

Το δεύτερο τεστ για κοροναϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο Ιταλός ήταν αρνητικό και είναι ελεύθερος να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντα του.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής και δε διανυκτέρευσε στην Ουκρανία, όπως είχε προγραμματίσει αρχικά.

Η αιτία για τη διαφοροποίηση στο πρόγραμμα ήταν η αλλαγή της έδρας στο ματς με τον Άρη.

Η Ένωση θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και όχι στη Λαμία, γι’ αυτό και προτιμήθηκε να γυρίσει νωρίτερα από το εξωτερικό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.