ΑΕΚ : Για την υπέρβαση, το πρεστίζ και την ηρεμία της

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45) για τα πλέι-οφ του Europa League, σε έναν «τελικό» που θα της επιτρέψει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45) σε ένα ματς-τελικό για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι Kιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη και να μη διακοπεί πρόωρα, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.

Αντίπαλος της Ένωσης θα είναι μια εξαιρετική γερμανική ομάδα, που κι αυτή με τη σειρά της ψάχνει την είσοδό της στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το έργο των Κιτρινόμαυρων απέναντι στους Λύκους δε θα είναι εύκολο, ωστόσο το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση, παρόλο που είναι το αουτσάιντερ στο ματς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ιταλός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπακάκη, Λάτσι αλλά και Ραντόνια, ενώ σε σχέση με το ματς με τη Σεντ Γκάλεν επανέρχονται ο Λόπες (εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στους Ελβετούς) και ο Αλμπάνης.

Επικρατέστερος σχηματισμός μοιάζει το 4-3-3, με δύο ερωτηματικά.

Στην κορυφή της επίθεσης το προβάδισμα έχει ο Ολιβέιρα, ωστόσο σκέψεις υπάρχουν και για τον Ανσαριφάρντ, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ανοιχτή παραμένει και η θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους σίγουρους να είναι οι Τσιντώτας και Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι και Ινσούα.

Στο χώρο του κέντρου δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σάκχοφ, με τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς στην τριάδα, ενώ και ο Λιβάγια θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιτ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Σάκχοβ, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Αλμπάνη, Ολιβέιρα, Μαχαίρα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.