Το τετ α τετ του Μαρτίνς με Φαμπιάνο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε με τον συμπατριώτη του και τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, που τον… τρέλανε στο ΓΣΠ με την απόδοσή του

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ομόνοιας. Στο ματς της Κύπρου, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 παρότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες. Ο λόγος ήταν ο τερματοφύλακας του κυπριακού συλλόγου, Φαμπιάνο.

Ο έμπειρος Πορτογάλος πορτιέρο έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κρατήσει με τις αποκρούσεις του το μηδέν στην εστία του. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο συμπατριώτης και τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς «τρελάθηκε» από την εμφάνιση του 32χρονου άσου.

Μάλιστα, μετά το ματς, ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στα αποδυτήρια των Κυπριών και έδωσε συγχαρητήρια στον συμπατριώτη του ενώ είχε τετ α τετ μαζί του. Ακόμα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media όπου δείχνει τους δύο άντρες να συνομιλούν, γράφοντας από κάτω «Όλα τα έπιασες σήμερα! Μήπως να πιάσεις και… Λιμάνι;».

Σίγουρα, ο έμπειρος κίπερ αρέσει στον τεχνικό του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι απίθανο να γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος είναι επειδή στην Κύπρο έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος και στο στρατόπεδο της Ομόνοιας δεν θα ήθελαν να χάσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.