Πρεμιέρα με συγκίνηση και πολύ κέφι για το «Πάμε Δανάη!»

Με πολύ άγχος, πολλή συγκίνηση αλλά και πολύ κέφι και αισιοδοξία έκανε πρεμιέρα, στις 10.00 ακριβώς, η νέα πρωινή εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη!».

Υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της Μαρίζας Ρίζου, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά αποτελεί την μουσική υπόκρουση των τίτλων αρχής της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα, χαμογελαστή, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στο νέο της πολύχρωμο «σπίτι».

«Καλημέρα. Επιτέλους είμαστε εδώ. Όλα καλά. Είμαστε εδώ. Έχω πάρα πολλά να σας πω. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Αλλά θα αρχίσω από ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί είναι ωραία λέξη και πρέπει να την χρησιμοποιούμε. Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Φυσικά και την ομάδα που θα δείτε αλλά και την ομάδα που δεν βλέπεται, αλλά που θα πάει θα τους καταφέρω και θα τους δείτε. Ευχαριστώ πάρα πολύ το κανάλι και τους πάντες για την στήριξή τους, είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν το έχω ξανακάνει, να μπει από κάτω για να το θυμόμαστε. Αλλά θα το κάνουμε και αυτό, έχουμε όρεξη για δουλειά. Θα μάθουμε, θα πάθουμε, θα ξαναμάθουμε, θα χαμογελάμε αλλά όλο αυτό θα το περάσουμε μαζί», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής, φανερά αγχωμένη αλλά ταυτόχρονα και πολύ άνετη, έτοιμη να αυτοσαρκαστεί.

Το χιούμορ δεν λείπει από την 28χρονη ηθοποιό, η οποία δοκιμάζεται πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες, και αυτό φάνηκε και από το εισαγωγικό βιντεάκι, που προηγήθηκε της εμφάνισής της, και στο οποίο εμφανίζονται όλοι οι συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι περιμένουν να μπουν για το δοκιμαστικό τους. Κατά τη διάρκεια της αναμονής το «θάψιμο» για την νέα παρουσιάστρια δίνει και παίρνει, όπως άλλωστε συνέβη και στα social media από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Δανάη αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega.

Ωστόσο το Mega πάντοτε είχε την φιλοσοφία να «δημιουργεί» πρόσωπα και προγράμματα, τα οποία αποτελούν πρότυπο για τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ετσι, μετά από 4 χρόνια απουσίας η ψυχαγωγία επέστρεψε στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού με μια νέα και αλλιώτικη από τα συνηθισμένα πρόταση.

Ένα πρωινό γεμάτο αισιοδοξία, αντισυμβατικό, με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική που έχει κατεύθυνση να κερδίσει τους τηλεθεατές χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς. Με συντελεστές με αξιοπρόσεκτη τηλεοπτική εμπειρία αλλά και νέα άφθαρτα πρόσωπα που δίνουν μια άλλη αύρα, σκηνικό υψηλής αισθητικής μαζί με θεματολογία που διαφοροποιείται από τα καθιερωμένα.

Το Mega μεθοδικά και συγκροτημένα προσφέρει με την σημερινή του πρεμιέρα αυτό που έλειπε έως τώρα στην συγκεκριμένη ζώνη και θέλει με αυτό να κερδίσει το στοίχημα της πρωινής ψυχαγωγίας δίνοντας το στίγμα του. Παρουσιάζοντας «επιτέλους», όπως είναι και το νέο moto του σταθμού, μια νέα πρόταση.

Οι εκπλήξεις της πρεμιέρας 

Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο οι συγκινητικές εκπλήξεις που επιφύλαξαν στη νεαρή παρουσιάστρια οι συνεργάτες της, δεν καταφέραμε να δούμε όλες τις στήλες της εκπομπής, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από αύριο κιόλας, όπως υποσχέθηκε και η νεαρή παρουσιάστρια στο κλείσιμο της πρώτης της εκπομπής.

Πέρα από τη συνέντευξη της Υπουργού Παιδείας, κυρίας Νίκης Κεραμέως, στον Αρη Καβατζίκη, ποδαρικό στο στούντιο έκανε ο ταλαντούχος και δημοφιλής Νίκος Μουτσινάς ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση-πρόκληση της Δανάης και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Οι συνεργάτες της Δανάης τις επιφύλαξαν διάφορες εκπλήξεις, άκρως συγκινητικές.

Της ετοίμασαν ένα βίντεο γεμάτο με ευχές από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της, για το νέο της ξεκίνημα στο χώρο της τηλεόρασης. Νίκος Ψαρράς, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Βίκυ Βολιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, αλλά και η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, μίλησαν για εκείνη με λόγια από καρδιάς προκαλώντας της συγκίνηση.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αρκάς βρέθηκε στην γειτονιά που μεγάλωσε η Δανάη στο Περιστέρι, όπου την περίμεναν, εκτός από την αγαπημένη γιαγιά Τούλα, φίλοι, γείτονες και συγγενείς με χειροποίητα εδέσματα για να της ευχηθούν καλή αρχή. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες την ώρα που ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμαζε μοσχαράκι κοκκινιστό με σκιουφιχτά μακαρόνια.

«Ακούστε. Δεν ξέρω πως πήγε, ούτε πως θα πάει. Ξέρω όμως ότι για εμένα που είναι η πρώτη φορά έχω πολλή όρεξη για δουλειά, έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε βήμα στην τηλεόραση και ακριβώς νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά θωρακισμένοι και προστατευμένοι για να πούμε αυτά που έχουν αξία να ειπωθούν. Νομίζω ότι ονειρευόμαστε να κάνουμε μια εκπομπή που δεν θα ντραπούμε ποτέ για κάτι που ειπώθηκε εδώ. Θα μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, στις αξίες μας, στην αξιοπρέπειά μας, στην ηθική μας. Ελπίζω να γίνουμε μια ωραία παρέα και ελπίζω να μην εκτροχιαστούμε ποτέ. Να μείνουμε πιστοί στο όραμά μας. Να είμαστε μια ωραία παρέα για εσάς. Αχ θα τα πούμε αύριο, αλλά μέχρι τότε να θυμάστε ότι η αισιοδοξία είναι μονόδρομο» ανέφερε η Δανάη στο κλείσιμο της εκπομπής, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές αύριο και κάθε μέρα στις 10.00 στη συχνότητα του Mega.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.