Δικηγόρος 34χρονης στο MEGA: Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης που έπεσε θύμα στην φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, η έρευνα της αστυνομίας θα αργήσει καθώς πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα

Οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα,βρίσκονται σε κομβικό σημείο ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, χθες Πέμπτη (4/6) , την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο – τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης, Απόστολο Λύτρα.

«Έγινε η επίσκεψη, κάθισαν για πολύ λίγο, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έφυγαν. Ούτε της έδειξαν, ούτε άκουσε κάτι».

Ο κ. Λύτρας σημείωσε για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο και μια οργανωμένη επίθεση κατά της 34χρονης.

«Πιστεύω ότι η έρευνα θα αργήσει, διότι δεν μιλάμε για ένα απλό έγκλημα. Αν η Ιωάννα είχε κάτι στο μυαλό της θα το έλεγε. Τα σενάρια περί προσωπικών διαφορών, σιγά σιγά έχουν σταματήσει».

Ο ίδιος σημείωσε πως πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν, ενώ όσον αφορά τη φυσική και ηθική αυτουργία σημείωσε: «Αν ήταν μια κοπέλα που η Ιωάννα την γνώριζε θα πήγαινε κατευθείαν το μυαλό της. Η Ιωάννα δεν έχει τέτοια εικόνα συνεπώς θεωρώ ότι δεν πρέπει να την γνώριζε».

Αναφερόμενος στη συνομιλία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, της δράστιδος με τον οδηγό του ταξί, ο δικηγόρος της 34χρονης είπε ότι δεν ξέρει αν πρόκειται για Ελληνίδα ή για αλλοδαπή, ενώ σημείωσε πως θεωρεί ότι η αστυνομία δεν έχει φτάσει ακόμη στα ίχνη της.

«Δεν έχω άποψη για το αν αυτή μου μιλάει είναι Ελληνίδα ή δεν είναι. Εγώ νομίζω ότι έχει φτάσει ακόμα στα ίχνη της και θα αργήσει να φτάσει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης μιλώντας στο MEGA

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.