Βρετανός ΥΠΕΞ: Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της

Ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ στις πρώτες του δηλώσεις του μετά την εισαγωγή του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική τόνισε ότι «η δουλειά της κυβέρνησης θα συνεχιστεί».

Η βρετανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι υλοποιούνται τα σχέδια του Μπόρις Τζόνσον για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός λαμβάνει φροντίδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δήλωσε αργά το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ.

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε απόψε στην εντατική, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Η Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε πως ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να έχει τις αισθήσεις του.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ράαμπ να τον αντικαταστήσει «όπου χρειαστεί» στα καθήκοντά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Η δουλειά της κυβέρνησης θα συνεχιστεί», δήλωσε ο Βρετανός ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφους.

«Ο πρωθυπουργός είναι σε ασφαλή χέρια… και η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εστιάζει να διασφαλίζει ότι η κατεύθυνση του πρωθυπουργού, όλα τα σχέδια διασφάλισης ότι μπορούμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό και να ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση, θα υλοποιηθούν», τόνισε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.