Ο ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη και νέο περιστατικό αστυνομικής βίας

Νέες βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά το βασανισμό ανάπηρης γυναίκας σε αστυνομικό τμήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε σχόλιο του πως τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με «τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ». «Αν ο […]

Νέες βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα καταγγελία για περιστατικό αστυνομικής βίας αυτή τη φορά εις βάρος ανάπηρης γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε σχόλιο του πως τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με «τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ».

«Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι «αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛΑΣ».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.