Μέγκαν και Μπιγιονσέ μαζί στο κόκκινο χαλί – Τι είπε ο Τζέι Ζι στον Χάρι

Αγκαλιές, φιλιά και ζεστά χαμόγελα μεταξύ των ζευγαριών, στην λαμπερή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Lion King»

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Lion King» στη βρετανική πρωτεύουσα και συνάντησαν το πασίγνωστο χολιγουντιανό ζευγάρι, Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι.

Η 37χρονη Μέγκαν μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το εντυπωσιακό μαύρο της φόρεμα ενώ η χολιγουντιανή σταρ Μπιγιονσέ έλαμπε στο αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε σε απόχρωση κίτρινου.

Μόλις τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί, τα φλας άστραψαν και δεκάδες μικρόφωνα και κάμερες κατέγραψαν τα γέλια, τις ζεστές αγκαλιές και την συζήτηση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Η απαστράπτουσα Μπιγιονσέ πλησίασε την Μέγκαν Μαρκλ και αγκαλιάζοντάς την, είπε: «Σας αγαπάμε πολύ» μιλώντας παράλληλα και εκ μέρους του συζύγου της, Τζέι Ζι, ο οποίος συνεχάρη θερμά τον Δούκα του Σάσεξ για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

«Συγχαρητήρια για τη γέννηση του μωρού σας. Είναι πολύ όμορφος», είπε ο ράπερ χαμογελώντας στον Χάρι, με εκείνον να τον ευχαριστεί και να τον ρωτά τι κάνουν τα δίδυμα.  «Δεν είναι εδώ. Δεν τα παίρνουμε μαζί σε κάθε ταξίδι. Αυτή τη φορά τα αφήσαμε σπίτι αλλά θα ήθελαν πολύ να βρίσκονται εδώ» απάντησε η Μπιγιονσέ.

Οι συμβουλές δεν έλειψαν, φυσικά, από την κουβέντα τους αφού ο γνωστός ράπερ, έμπειρος μπαμπάς τριών παιδιών, τόνισε ότι «Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.