Αχτσιόγλου: Τι φοβάται η ΝΔ από ένα debate μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη

Ανακοίνωση για την άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διεξαγωγή τηλεοπτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου

Ανακοίνωση για την άρνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διεξαγωγή τηλεοπτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ερωτηματικά γεννά η άρνηση της ΝΔ για διεξαγωγή ενός debate μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, στην ανακοίνωσή της μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της η Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίασε με αντικείμενο τη διεξαγωγή ντιμπέιτ και τους όρους προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ.

«Τι ακριβώς φοβάται η αξιωματική αντιπολίτευση από μία τέτοια αντιπαράθεση; Τι το αρνητικό υπάρχει στη διεξαγωγή μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης μεταξύ δύο υποψήφιων πρωθυπουργών;», αναρωτιέται μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου και σημειώνει ότι «αυτά είναι ερωτήματα που απευθύνονται στη ΝΔ, οφείλουν όμως να προβληματίσουν και κάθε πολίτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να γνωρίζει το σχέδιο και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, των κομμάτων που διεκδικούν τη διακυβέρνηση της χώρας».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.