Καλλιθέα: Ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε προστάτεψε έναν 14χρονο

Ο νεαρός προσπάθησε να σώσει έναν 14χρονο από συμπλοκή και δέχτηκε το μαχαίρωμα.

Στην εντατική νοσηλεύεται ο 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο νεαρός προσπάθησε να σώσει έναν 14χρονο από συμπλοκή και δέχτηκε το μαχαίρωμα, σύμφωνα με το Star,

Για τους φίλους του, ο Αλέξης είναι ο ήρωας τους, αφού μαχαιρώθηκε στον θώρακα στη προσπάθεια του να σώσει φίλο του από επίθεση δυο ατόμων.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Ο Αλέξης και η παρέα του επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν δύο άγνωστα άτομα τους πλησίασαν κι άρχισαν να τους απειλούν, κυρίως τον μικρότερο της παρέας.

Η μητέρα του 19χρονου με φωνή που έχει κλείσει από το σοκ του τραυματισμού του γιου της, εξήγησε στο δελτίο του Star. «Το σπρώξανε το παιδί και βγάλανε μαχαίρι. Πάει ο Αλέξης να υπερασπιστεί το παιδάκι, τον 14χρονο, κι αρχίζει το μαχαίρωμα παντού».

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη.

Μάλιστα, ο νεαρός το επόμενο πρωί έδινε Πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε πάνω από 8 μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ο Αλέξης μετά την χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Στο πλευρό του βρίσκονται η μητέρα του και οι φίλοι του.

Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις αλλά και τα βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.