Το ξέσπασμα του Ψινάκη – Τι είπε για τις εκλογές

Ο Ηλίας Ψινάκης, γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα και μάνατζερ έχει μπει πια για τα καλά και στον τομέα της πολιτικής.

Ο Ηλίας Ψινάκης, γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα και μάνατζερ για τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής showbiz, έχει μπει πια για τα καλά και στον τομέα της πολιτικής.

Συγκεκριμένα αυτήν την εκλογική περίοδο κατέβηκε υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές, με τον δικό του συνδυασμό «Πολίτες του Ηλία Ψινάκη».

Ο ίδιος μαθαίνοντας την Κυριακή που μας πέρασε, ότι σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του, έγινε έξαλλος και ξέσπασε δημοσίως, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με ανάρτηση φωτογραφίας του συνδυασμού του κατήγγειλε: «Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα!»

«Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε “Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη” και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», πρόσθεσε, συμβουλεύοντας τους ψηφοφόρους να ακολουθήσουν την νομική οδό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.