Τσίπρας στην Κοζάνη: Εφθασε η ώρα να μιλήσουν οι πολλοί

«Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε τα θύματα της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού»

«Η καρδιά της Ελλάδας του μόχθου και της δημιουργίας, της δημοκρατίας, της κοινωνική δικαιοσύνης και της προκοπής είναι μαζί μας. Η καρδιά του αληθινού πατριωτισμού χτυπάει σήμερα εδώ, στην Δυτική Μακεδονία» δήλωσε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του στην Κοζάνη.

Η μεγάλη πλειοψηφία το ελληνικού λαού γνωρίζει τις μεγάλες προσπάθειες που κάναμε για να βγάλουμε τη χωρά από τα μνημόνια. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η Ελλάδα των πολλών είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως η Ελλάδα των ελίτ θέλει να βάλει φραγμό σε αυτή τη πορεία.

Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε τα θύματα της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, είπε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη με αφορμή την αυριανή επέτειο, που συμπληρώνονται και 100 χρόνια και πρόσθεσε ότι η ελληνική πολιτεία δεν ζητά εκδίκηση, ζητά όμως αναγνώριση και δικαιοσύνη.

«Μήνυμα αποφασιστικότητας, συσπείρωσης και νίκης από όλη την χώρα», μετέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Κάνοντας έμμεση αναφορά στην προπαγάνδα που ασκήθηκε για το Σκοπιανό υπογράμμισε: «Η δημοκρατική Ελλάδα, η Ελλάδα του μόχθου της κοινωνικής δικαιοσύνης, δίνει απάντηση, από εδώ, την Δυτική Μακεδονία, σε πατριδοκάπηλους και σε επαγγελματίες της εθνικοφροσύνης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.