Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω»

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» χαρακτήρισε «ασπιρίνες» τις προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης Τσίπρα

«Είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο, σαν να σου παίρνω το σπίτι και να σου δίνω μια καρέκλα για να κάτσεις στο δρόμο» δήλωσε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη λεγόμενη «13η σύνταξη» και τα άλλα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, τόνισε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω» απάντησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο ερώτημα αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές.

Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε.

«Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι μου λένε όλοι; «Εσύ δεν πρόδωσες, εσύ φοράς παντελόνια» και μου λένε πάρα πολλοί: «είμαι από άλλο πολιτικό χώρο αλλά σε παραδέχομαι»».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.