Τσιτσιπάς : Υπερκέρασε το πρώτο από τα δύο σημερινά εμπόδια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Ιταλού Γιάνικ Σίνερ με 6-3, 6-2, βγάζοντας εις πέρας την πρώτη του σημερινή αποστολή στη Ρώμη – Πότε θα διεξαχθεί το δεύτερο σημερινό (16/5) ματς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Internazionali BNL d’ Italia πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί του Γιάνικ Σίνερ με 6-3, 6-2.

Έτσι, ο 20χρονος τενίστας έβγαλε εις πέρας την πρώτη του σημερινή αποστολή (16/5) στη Ρώμη και πλέον ετοιμάζεται να δώσει μεγάλη μάχη για την πρόκριση του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σημειωτέον το πρόγραμμα του τουρνουά συμπιέστηκε, μετά τις χθεσινές αναβολές (15/5) λόγω των βροχοπτώσεων.

Στο ματς με τον Γιάνικ Σίνερ ο Στέφανος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ιταλού τενίστα, ο οποίος είχε το κοινό στο πλευρό του αλλά η διαφορά κλάσης και εμπειρίας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην αναμέτρησης. Έτσι, μετά από ένα ζόρικο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού στο δεύτερο και δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει τον αγώνα μετά από 77 λεπτά συνολικής προσπάθειας.

Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του (στις 21:00 ώρα Ελλάδας) που θα είναι ένας εκ των Ράντου Άλμποτ, Φάμπιο Φονίνι για μια θέση στην οκτάδα του χωμάτινου Masters.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.