Γεννηματά: Δε θα δεχθώ παραφωνίες – όποιος διαφωνεί εκτός ψηφοδελτίων

Αυστηρή προειδοποίηση ότι δεν θα δεχτεί παραφωνίες και ειδικά στα θέματα που αφορούν την στρατηγική και τη μετεκλογική στάση του κόμματος έστειλε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Φώφη Γεννηματά

Αυστηρή προειδοποίηση ότι δεν θα δεχτεί παραφωνίες και ειδικά στα θέματα που αφορούν την στρατηγική και τη μετεκλογική στάση του κόμματος έστειλε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας η Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έκανε σαφές ότι οι παραφωνίες στο εξής θα αντιμετωπιστούν με πειθαρχικά μέτρα όπως η μή συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου, ψηφισμένες από όλους μας. Όποιος  διαφωνεί η οποίος διαφοροποιείται θα τίθεται εκτός ψηφοδελτίων» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεννηματά.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι » η δήθεν προοδευτική συμμαχία του Τσίπρα είναι ανύπαρκτη και κάλεσε τα στελέχψη του κόμματος σε συστράτευση ενόψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών.

Τέλος, η κυρία Γεννηματά απευθυνόμενη στους βουλευτές και τα στελέχη τόνισε. «Λεγόμαστε πια Κίνημα Αλλαγής. Τελεία και παύλα»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.