Μαλέλης: Ο Βερναρδάκης αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται

Την άμεση αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα του γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτη Μαλέλη προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΚΙΝΑΛ ίσως να μην μπει στη Βουλή

Την άμεση αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα του γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτη Μαλέλη προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΚΙΝΑΛ ίσως να μην μπει στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6, ο κ. Βερναρδάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή. Οταν τα διλήμματα είναι έντονα και οι εκλογικές αντιπαραθέσεις πολωτικές τότε ο ενδιάμεσος χώρος πιέζεται, τι σας κάνει εντύπωση; Οι εκλογές είναι πάντα ένα σκληρό τεστ, τεστ πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα».

Απαντώντας στον κ. Βερναρδάκη ο κ. Μαλέλης δήλωσε: «Ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης συνεχίζει να περιφέρει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο την πολιτική παρακμή του» και πρόσθεσε: «Ο κ. Βερναρδάκης καταλαβαίνοντας το τέλος της λαϊκίστικης και νεοδεξιάς πολιτικής που υπηρέτησε, αντί να σωπαίνει, συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.