ΣΚΑΙ: Επιστρέφει στο Σαββατόβραδο η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η πτώση της τηλεθέασης από τη μετακόμιση του «Στην υγειά μας» την Παρασκευή και οι «πολικές» τηλεθεάσεις του «Survivor» φέρνουν αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον σταθμό

Μία δύσκολη από άποψη τηλεθέασης χρονιά διανύει το κανάλι του Φαλήρου μετά την απόφασή του να συνεχίσει την «επένδυσή» του στη συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Τα σημάδια είχαν φανεί από την περυσινή σεζόν τόσο για το «Survivor», όσο και για το «Power of love».

Το τηλεοπτικό κοινό είχε δείξει σημάδια κούρασης, αφού και οι υπόλοιποι σταθμοί, μετά την επέλαση του πρώτου «Survivor», ακολούθησαν κατά πόδας με δικά τους παιχνίδια επιβίωσης. Με τόσο «ενισχυμένη δόση» τεστοστερόνης το ενδιαφέρον ήταν δύσκολο να … επιβιώσει.

Ωστόσο, ελπίζοντας στην ανατροπή, εφέτος ο ΣΚΑΪ θεώρησε ότι μία αντιπαράθεση στον «στίβο μάχης» Ελλάδας – Τουρκίας θα έκανε τη διαφορά και θα ανακτούσε τους χαμένους τηλεθεατές.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να γίνεται, το Σαββατοκύριακο, ταυτόχρονη μετάδοση του ριάλιτι με την Τουρκία, η επιτυχημένη, εκ του αποτελέσματος, εκπομπή «Στην Υγειά μας», του Σπύρου Παπαδόπουλου μετακόμισε την Παρασκευή. Οι προγνώσεις όμως διαψεύσθηκαν, οι «πολικές» τηλεθεάσεις σε όλες τις παραγωγές του Ατζούν Ιλίτζαλι συνεχίσθηκαν γεγονός που έφερε τη συζήτηση και τις διαπραγματεύσεις για αλλαγές.

Ο Τούρκος παραγωγός δεν μπορεί, πλέον, να ισχυριστεί ότι τα προϊόντα του φέρνουν υψηλή τηλεθέαση και έσοδα στον σταθμό. Χωρίς αυτό το διαπραγματευτικό του χαρτί αναγκάζεται να βάλει «νερό στο κρασί του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» «έχει κλείσει» η επάνοδος του Σπύρου Παπαδόπουλου, από τον Μάρτιο, το Σαββατόβραδο.

Εξάλλου η μεταφορά της εκπομπής έδωσε στην ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ναι» σημαντικό προβάδισμα τηλεθέασης ακόμη και από το ριάλιτι επιβίωσης. Να σημειωθεί ότι με την μετακόμιση του «Στην υγειά μας» την Παρασκευή η δημόσια τηλεόραση, βλέποντας το κενό και τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, μετακόμισε το «Στα τραγούδια λέμε ναι» το Σαββατόβραδο.

Τώρα ο ΣΚΑΪ θα επιχειρήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Όλα αυτά εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης, αφού ο απρόβλεπτος παράγοντας (αναφερόμαστε στις διαπραγματεύσεις με τον Τούρκο παραγωγό) είναι πάντα παρών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.