ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η διαφωνία του Μητσοτάκη με τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης συνειδητοποίησε, μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ

«Και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης συνειδητοποίησε, μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Παράλληλα σημειώνει πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτε καινούργιο και ουσιαστικό, ενώ επιβεβαίωσε ότι είναι προσχηματική η διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ειδικότερα στο σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους εμφανίστηκε. Μετά από τόσες ημέρες σιωπής και αμηχανίας έδωσε σήμερα μία συνέντευξη χωρίς όμως να μας πει τίποτα καινούργιο και τίποτα ουσιαστικό.

Πέρα από το να επιβεβαιώσει ότι η διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι εντελώς προσχηματική, τόσο που δεν τόλμησε ούτε πρόταση μομφής να καταθέσει.

Το πιο ενδιαφέρον ίσως, είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος συνειδητοποίησε μετά από 3,5 χρόνια που διαρκώς ζητά εκλογές, ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη θητεία της. Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.