Αιχμές Θεοχαρόπουλου για Κίνημα Αλλαγής και Πρέσπες

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι το κόμμα του παραμένει σταθερά υπέρ της ένωσης των δυνάμεων του κέντρου της σοσιαλδημοκρατίας και της ευρωπαϊκής αριστεράς και χαρακτήρισε οπισθοδρόμηση την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής

Αιχμές για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής αλλά και για την στάση στο θέμα των Πρεσπών άφησε στην ομιλία του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι το κόμμα του παραμένει σταθερά υπέρ της ένωσης των δυνάμεων του κέντρου της σοσιαλδημοκρατίας και της ευρωπαϊκής αριστεράς και χαρακτήρισε οπισθοδρόμηση τις εξελιξεις μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής.

Στόχος όπως τόνισε ο κ Θεοχαροπουλος είναι η προοδευτική ανατροπή για την ισχυρή κεντροαριστερά επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να είμαστε λίγοι με καθαρή φωνή αλλά πολλοί και πολυσυλλεκτικοί

Υπεραμύνθηκε της θέσης του κόμματος του για τη Συμφωνία των Πρεσπών και είπε ότι πράγματι υπάρχουν πολλοί Καμμενοι σε αυτήν την ιστορία κατανομαζοντας τους Αδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη.

Αιχμές άφησε και κατά της Ευας Καϊλή θεωρώντας απαράδεκτες τις αναφορές της για τη στάση της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε στις διαρροές που θέλουν τη ΔΗΜΑΡ να διαπραγματεύεται την εκ νέου την τοποθέτηση του στο ψηφοδελτιο Επικράτειας λέγοντας ότι ο χώρος που εκπροσωπεί δεν έχει μάθει να παζαρεύει θέσεις και καρέκλες.

Υπάρχουν είπε δυο στρατηγικές αυτή του δορυφόρου της ΝΔ που είμαστε απέναντι και της προοδευτικής ανατροπής με μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ που όπως πιστεύω είμαστε η ΔΗΜΑΡ και η πλειοψηφία σε αθτη την αίθουσα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.