Δώρα Ζέμπερη: Στα δικαστήρια η μητέρα της με τον ιερέα του νεκροταφείου

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του ιερέα του νεκροταφείου, όπου έχει ταφή η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη, κατέθεσαν η μητέρα και η αδελφή της.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του ιερέα του νεκροταφείου, όπου έχει ταφή  η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη, κατέθεσαν η μητέρα και η αδελφή της.

Αφορμή στάθηκε έντονο επεισόδιο στην τελετή μνημοσύνου της Δώρας, κατά τη διάρκεια του οποίου η μητέρα της τραυματίστηκε στο χέρι και στον αυχένα.

Οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν για σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ το δικαστήριο αναμένεται να γίνει εντός του Νοεμβρίου. Η οικογένεια καταγγέλλει ότι ο ιερέας είχε επιθετική συμπεριφορά, και τη συγκεκριμένη ημέρα επιτέθηκε στη μητέρα της Δώρας με ομπρέλα, εξαπολύοντας ύβρεις στην ίδια και τα παιδιά της.

Επόμενο βήμα ήταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ιερέα, με την οποία του ζητούν τόσο να μην τις πλησιάσει ξανά στο νεκροταφείο, όσο και να μη ξαναβγεί σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση αυτή.

Να σημειωθεί ότι και ο ιερέας έχει καταθέσει αντίθετη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να μην τον πλησιάζει και τον ενοχλεί η οικογένεια της Δώρας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, σήμερα, κατέθεσε οικογενειακή φίλη της πλευράς Ζέμπερη η οποία περιέγραψε τον ιερέα ως «εμμονικό με τη Δώρα».

Η γυναίκα σχολίασε, μάλιστα, ότι ο ιερέας βγαίνει σε ΜΜΕ και με τα λεγόμενα του θίγει την οικογένεια και τη μνήμη της νεκρής.. «Στα μέσα ενημέρωσης αναφερόταν στη θανούσα. Έλεγε ότι της έκανε υποδείξεις να πάει σε γιατρό γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα. Η οικογένεια θεωρεί ότι θίγεται από αυτές τις δηλώσεις».

Ακολούθησε μάρτυρας από την πλευρά του ιερέα. «Τη μέρα εκείνη ήμουν στο ναό γιατί είχαμε μνημόσυνα. Ήρθαν μητέρα και κόρη και με ρώτησαν που είναι ο παπάς. Κάποια στιγμή βλέπω τον ιερέα να τρέχει κι εκείνες από πίσω, τη στιγμή που ξεκινούσε το μνημόσυνο. Τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα, «δολοφόνε» και τέτοια. Ο κόσμος μέσα στον ναό προσπαθούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες. Ο παπάς μπήκε στο ιερό, μπήκε και μια από αυτές. Η μητέρα του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γένια» περιέγραψε ο μάρτυς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.