Άρης: Αύριο η αποστολή για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Οι κίτρινοι θα ολοκληρώσουν αύριο (03/11) την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου ματς του Κλεάνθης Βικελίδης (04/11, 7 μ.μ.) και έπειτα ο Πάκο Ερέρα θα ανακοινώσει τις επιλογές του

Η αυριανή (03/11) πρωινή προπόνηση του Άρη θα είναι και η τελευταία για τους κίτρινους πριν το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (04/11, 7 μ.μ.) για το πρωτάθλημα. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, ο Πάκο Ερέρα θα κάνει γνωστές τις επιλογές του για την αποστολή, στις οποίες σίγουρα δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Φραν Βέλεθ (υποτροπή στον οπίσθιο μηριαίο).

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/11, 19:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, με τον Μπάμπη Παυλίδη να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.