O Σαν Φενταγί θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής Σάντρο Σέρερ δεν θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής, λόγω τραυματισμού του και τη θέση του πήρε ο Σαν Φενταγί

Άλλο διαιτητή θα βρουν… μπροστά τους οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, ο Σάντρο Σέρερ μπορεί να ορίστηκε αλλά δεν θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας ενημέρωσε ότι τραυματίστηκε.

Έτσι, τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο θα πάρει ένας άλλος συμπατριώτης του, ο 35χρονος (και διεθνής από το 2011) Σαν Φενταγί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi».

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο, η επιλογή Φενταγί, καθώς πρόκειται για έναν διαιτητή που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία της UEFA αναφορικά με τους ρέφερι που σφυρίζουν στις διοργανώσεις της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.