Οι νέοι διευθύνοντες σε Πρωτοδικεία και Εισαγγελίες

Αρχαιρεσίες από δικαστές και εισαγγελείς

Τους νέους διευθύνοντες σε Πρωτοδικεία και Εισαγγελίες, ανέδειξαν με τις σημερινές, Σάββατο, αρχαιρεσίες, δικαστές και εισαγγελείς. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, νέος προϊστάμενος είναι πλέον ο Βαγγέλης Ιωαννίδης, πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ, ο οποίος «επικράτησε» έναντι της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, προϊσταμένης στην Ποινική Δίωξη, με διαφορά τεσσάρων ψήφων, για την ακρίβεια 59 έναντι 55. Ο τρίτος υποψήφιος Γιώργος Δούβας συγκέντρωσε τρεις ψήφους.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του δέχεται πλέον ο εισαγγελέας Ιωάννης Μωραϊτάκης, που ανεδείχθη προϊστάμενος με 47 ψήφους, με έτερο υποψήφιο τον Παντελή Στραγάλη, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους _ κατεγράφησαν και 4 λευκά.

Στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης, και μοναδικός υποψήφιος στις αρχαιρεσίες, είναι ο πρόεδρος ΕφετώνΚωνσταντίνος Σταμαδιάνος.

Στο μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της χώρας, το Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης ανεδείχθη ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας, με περίπου σαράντα ψήφους διαφορά από την Ειρήνη Κατινιώτη – εκ των τριών ανθυποψηφίων του, μαζί με τον Δημήτρη Σκουτέρη και την Ιωάννα Κουκουράκη. Η καταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο ήταν μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε εξέλιξη. 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.