Εκτροπή κυκλοφορίας στα Καμένα Βούρλα

Εκτροπή κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική οδό εφαρμόζεται τις τελευταίες δύο ώρες στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων καθώς υπερυψηλό όχημα μπήκε στην σήραγγα με κατεύθυνση προς Αθήνα, χωρίς όμως να υπολογίσει το ύψος και ξήλωσε τον

Εκτροπή κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική οδό εφαρμόζεται τις τελευταίες δύο ώρες στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων καθώς υπερυψηλό όχημα μπήκε στην σήραγγα με κατεύθυνση προς Αθήνα, χωρίς όμως να υπολογίσει το ύψος και ξήλωσε τον φωτισμό της σήραγγας. Η εκτροπή ισχύει από τον Ανατολικό έως τον Δυτικό ανισόπεδο κόμβο Καμένων Βούρλων.
Ήδη γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης του φωτισμού από τη διαχειρίστρια του αυτοκινητόδρομου «Νέα Οδό», όμως η ζημιά που έχει προκληθεί είναι τέτοιας έκτασης που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αποκατασταθεί άμεσα ο απαραίτητος φωτισμός για την ασφαλή κυκλοφορία της σήραγγας. Μάλιστα, ο φωτισμός της σήραγγας είχε πρόσφατα αναβαθμιστεί.
Στη διάρκεια του συμβάντος, δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα εντός της σήραγγας, μήκους 280 μέτρων, με συνέπεια να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.