Αντίστροφη μέτρηση για το 2o No Finish Line της Αθήνας

Αντίστροφα μετρούν διοργανωτές και δρομείς για τον 2ο Υπερμαραθώνιο των 90 ωρών, το No Finish Line της Αθήνας, που ξεκινά στις 25 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 29 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Αντίστροφα μετρούν διοργανωτές και δρομείς για τον 2ο Υπερμαραθώνιο των 90 ωρών, το No Finish Line της Αθήνας, που ξεκινά στις 25 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 29 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ο φιλανθρωπικός αγώνα δρόμου θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα και όλα τα έσοδα του θα διατεθούν στην ένωση «Μαζί για το Παιδί» με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των σωματείων-μελών του και των οικογενειών που υποστηρίζει.
Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή των χιλίων μέτρων γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν θα προσφέρουν 0,50 ευρώ στο «Μαζί για το Παιδί» που λειτουργεί στη χώρα μας από το 1996. Πέρσι, οι συμμετέχοντες κάλυψαν μια απόσταση σχεδόν 51 χιλιομέτρων και το ποσό που δόθηκε στην ένωση έφτασε τα 25.451,50 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, στην ιστοσελίδα nflathens.com ή στα δύο κέντρα εγγραφών: Κέντρο επισκεπτών ΚΠΙΣΝ από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-19:00, Σάββατο 11:00-17:00 και στο SAUCONY store (Λεωφ. Κηφισίας 300, Νέο Ψυχικό 154 51) έως τις 21 Απριλίου. Στο Κέντρο Εγγραφών οι δρομείς μπορούν να μάθουν πληροφορίες για τον αγώνα, να κάνουν την εγγραφή τους και όσοι έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εγγραφή, να πληρώσουν το αντίτιμο.
Το 2ο NFL Athens αρχίζει στις 20.00 την Τετάρτη 25 Απριλίου και ολοκληρώνεται μετά από 90 συνεχόμενες ώρες δηλαδή το μεσημέρι (14.00) της Κυριακής 29 Απριλίου.
Πρεσβευτές του αγώνα είναι ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Νικόλας Κακλαμανάκης, η Ολυμπιονίκης του στίβου Κατερίνα Στεφανίδη και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι ένωσαν τις δυνάμεις του σε video με το οποίο καλούν όλους τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στο No Finish Line και να τρέξουν για καλό σκοπό.
Δείτε το video με το μήνυμα τους
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media του No finish line.



http://nflathens.com/

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.