Πλάνα χωρίς Τσιγκρίνσκι για την Τούμπα

Χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ την Κυριακή, αφού ο Ουκρανός στόπερ χρειάζεται ένα μικρό… θαύμα για να προλάβει το ντέρμπι της Τούμπας.

Χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ την Κυριακή, αφού ο Ουκρανός στόπερ χρειάζεται ένα μικρό… θαύμα για να προλάβει το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Τσιγκρίνσκι έκανε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας στα Σπάτα και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ σχεδιάζει τα πλάνα του για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου αμυντικού.

Αντίθετα, σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει πως είναι ο Αντρέ Σιμόες, με τον Πορτογάλο χαφ να ανεβάζει για τα καλά στροφές και να «κλειδώνει» όπως φαίνεται τη μία θέση του κέντρου. Με τον Κονέ να φαντάζει ως ο επικρατέστερος για παρτενέρ του, σε αυτό το 4-4-1-1 που φαίνεται πως καταλήγει ο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν προτίθεται να αλλάξει τη δοκιμασμένη συνταγή των τελευταίων αγώνων και έτσι οι όποιες σκέψεις για σχήμα με τριάδα στην άμυνα, μάλλον μπαίνουν στην άκρη. Καθώς ο Χιμένεθ εκτιμά πως τα άκρα είναι το πιο δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ και προτίθεται να τα ενισχύσει με διπλή «θωράκιση» σε κάθε πτέρυγα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.