Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 20 Μαΐου

Ψυχαγωγική εκπομπή
«Στην υγειά μας, ρε παιδιά»
ALPHA, 22.00
Σε μια ρεμπέτικη βραδιά μας προσκαλούν η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ενα αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις. Ρεμπέτικες επιτυχίες μας χαρίζουν ο συνθέτης Νίκος Πλατύραχος σε ρόλο-έκπληξη, αυτόν του τραγουδιστή, η Μόρφω Τσαϊρέλη, η Κατερίνα Τσιρίδου, ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σάσα Παπαλάμπρου και το συγκρότημα Kompania, με σημαντική παρουσία και αναγνώριση και στο εξωτερικό.
Ξένες ταινίες
«Κατά λάθος μπαμπάς» (Big daddy)
MEGA, 21.00
Ο 32χρονος Σόνι Κόφαξ (Ανταμ Σάντλερ) σε όλη του τη ζωή αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. Οταν η κοπέλα του τον αφήνει για κάποιον μεγαλύτερο και πιο ώριμο, πρέπει να βρει τρόπο να της αποδείξει ότι επιτέλους ενηλικιώθηκε. Σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο αγόρι για να την εντυπωσιάσει. Τώρα, ο Σόνι συναγωνίζεται τον πεντάχρονο σε ωριμότητα, θα έρθει αντιμέτωπος με τους μπελάδες της πατρότητας, αλλά και με μια άλλη πλευρά του εαυτού του που μέχρι τώρα αγνοούσε. (ΗΠΑ, 1999, 92′)
«Επικίνδυνη αποστολή 4: πρωτόκολλο-φάντασμα» (Mission impossible 4: Ghost protocol)
ANT1, 23.00
Ο πράκτορας Ιθαν Χαντ καθώς και το σύνολο των πρακτόρων του IMF χρεώνονται την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Κρεμλίνο ύστερα από μια σατανική παγίδα. Ο Ιθαν Χαντ και τρεις άλλοι εναπομείναντες πράκτορες πρέπει να σταματήσουν έναν παρανοϊκό εγκληματία που έχει βάλει στόχο να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. (ΗΠΑ / ΗΑΕ / Τσεχία, 2011, 133′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.