Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 28 Μαρτίου

Ενημερωτική εκπομπή
«Ιστορίες»
ΣΚΑΪ, 24.00
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή
του από την πρωθυπουργία δίνει ο Κώστας Σημίτης στη Σία
Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα.
Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ANT1, 23,15
Ο Μήτσος, αφού μαθαίνει την αλήθεια για την Κατερίνα, την ψάχνει για να του δώσει εξηγήσεις αλλά εκείνη έχει εξαφανιστεί. Ο Μάξιμος, με τη βοήθεια της Νίνας, βρίσκει τον πραγματικό πατέρα της Δανάης. Ο Κωστής που αρχίζει να ενδιαφέρεται για τη Δανάη, αλλάζει στυλ για να της αρέσει, ενώ η Αγγέλα δίνει εντολή στον Γρηγόρη να πάρει τη Στέλλα από το Mama’s.

Ξένες ταινίες
«Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ» (Rush hour)
Star, 22.00
Ο κινέζος αστυνομικός ντετέκτιβ Λι ταξιδεύει στο Λος Αντζελες. Η κόρη κρατικού αξιωματούχου της Κίνας έχει πέσει στα χέρια μιας σπείρας αδίστακτων κακοποιών. Πρέπει να βρεθεί ζωντανή με κάθε θυσία. Το FBI διατάζει τον πράκτορα Τζέιμς Κάρτερ να γίνει ο άνθρωπος-σκιά του Λι. Οι δύο πράκτορες θα αναγκαστούν να συνεργαστούν. Η μοίρα τούς επιφυλάσσει να κινδυνέψουν μαζί, να ριχτούν στις φλόγες της περιπέτειας, να γίνουν για πάντα φίλοι. (ΗΠΑ, 1998, 91′)
«28 ημέρες» (28 days)
MEGA, 24.00
Για 28 ημέρες η Γκουέν Κάμινγκς (Σάντρα Μπούλοκ) υποχρεούται να παραμείνει έγκλειστη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να βάλει μυαλό και να συνέλθει. Ωστόσο σε λιγότερο από 28 λεπτά από την έναρξη αυτής της ταινίας ο θεατής αντιλαμβάνεται ότι επί της ουσίας οι «28 ημέρες» είναι μία από τις απανωτές (και αποτυχημένες) προσπάθειες μιας γλυκανάλατης ηθοποιού να «επανέλθει» υποδυόμενη μια σοβαρή ηρωίδα. (ΗΠA, 2000, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.