Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Κύπελλο Ελλάδας, Μπάσκετ
Αρης – ΑΕΚ
NOVAsports3HD, 17.00
Στον ημιτελικό της διοργάνωσης ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ με έπαθλο το πολύτιμο εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό.


Ξένες ταινίες
«Μαζί… με το ζόρι» (Blended)
Star, 21.00
Η ιστορία ξεκινά όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι ανύπαντροι γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν ποτέ! Οταν όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους θα οδηγηθούν στο να μοιραστούν μια σουίτα σε πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας έχουν γίνει στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία της Ντρου Μπάριμορ και του Ανταμ Σάντλερ σε ρομαντική κομεντί. (ΗΠΑ, 2014, 110′)
«Οι αδελφοί Γκριμ» (The Brothers Grimm)
Alpha, 22.15
Αφήνοντας κατά μέρος τις βιογραφικές λεπτομέρειες για τους συγγραφείς του τίτλου, ο Τέρι Γκίλιαμ βούτηξε λαίμαργα ιδέες από ιστορίες και ήρωες των Γκριμ (Ματ Ντέιμον, Χιθ Λέτζερ) και έφτιαξε το δικό του, πρωτότυπο παραμύθι. Ιδέες από «Κοκκινοσκουφίτσα» και «Χάνσελ και Γκρέτελ» μέχρι την Κακιά Μάγισσα (Μόνικα Μπελούτσι) υλοποιούνται ευφάνταστα και χορταστικά. (ΗΠΑ, 2005, 107′)

«Ασκήσεις ηρεµίας»
(Anger management) Mega, 01.00
Ενας από τους πιο πολύπλευρους αμερικανούς ηθοποιούς, ο Τζακ Νίκολσον, και ένας κωμικός που έχει παίξει σε αρκετές σάχλες, o Ανταμ Σάντλερ, συναντώνται στην κωμωδία του Πίτερ Σίγκαλ που «θυμάται» την επιτυχία του «Ανάλυσέ το»: ο Νίκολσον υψώνει τα φρύδια του τόσο ώστε να μας θυμίσει μια διασταύρωση από «Καλύτερα δεν γίνεται» και «Φωλιά του κούκου» έχοντας αναλάβει τη θεραπεία «καταπολέμησης θυμού» του Σάντλερ, που αποδεικνύεται –το μίνιμουμ –επαρκής. (ΗΠΑ, 2003, 103′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.