Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Γιουρόπα Λιγκ
ΠΑΟΚ – Σλόβαν
COSMOTEsport3HD, 18.00
ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός
COSMOTEsport2HD, 20.00
Τη νίκη απέναντι στη Σλόβαν επιζητεί ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πέραν της δικής του νίκης, θέλει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Καραμπάκ να μην κερδίσει τη Φιορεντίνα στο Μπακού. Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, ταξιδεύει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.


Ξένες ταινίες
«Κούρσα θανάτου: κόλαση»
(Death race 3: inferno)


STAR, 22.00
Ο κατάδικος Καρλ, γνωστός και ως Φρανκενστάιν, είναι ένας θρυλικός οδηγός αγώνων, που διεξάγονται στις φυλακές, με την επωνυμία Κούρσα Θανάτου. Εχει κερδίσει 4 αγώνες και χρειάζεται ακόμα έναν για να κερδίσει και την ελευθερία του. Προτού δώσει τον τελευταίο του αγώνα, εκείνος και η ομάδα του μεταφέρονται σε μια άλλη φυλακή. Εκεί μαθαίνουν ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα θανάτου στην έρημο. Διασχίζοντας την κολασμένη έρημο της Νότιας Αφρικής, Καλαχάρι, ο Λούκας θα έρθει αντιμέτωπος με αδίστακτους αντιπάλους, που θα χρησιμοποιήσουν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να εξασφαλίσουν την ήττα του. (Γερμανία / Ν. Αφρική, 2013, 100′)
«Και μετά ήρθε ο έρωτας»


(Fools rush in)


MΕGΑ, 24.00
Η ρομαντική ιστορία ενός γιάπη από τη Νέα Υόρκη και μιας Αμερικανομεξικανής που παίζουν με την τύχη τους στο πιο παλιό παιχνίδι του κόσμου: αυτό της αγάπης! Οταν ξανασυναντώνται τρεις μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση, εκείνη είναι έγκυος. Αποφασίζουν να παντρευτούν και εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα. (ΗΠΑ, 1997, 105′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.