Βίτσας: Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση στον Πειραιά θα βελτιωθεί

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας, συνοδεύομενος από τον υπουργό Ναυτιλίας, Θ.Δρίτσα. Ο ίδιος αναγνώρισε ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη την επόμενη εβδομάδα, αλλά προς το τέλος της η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Βίτσας: Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση στον Πειραιά θα βελτιωθεί

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας, συνοδεύομενος από τον υπουργό Ναυτιλίας, Θ.Δρίτσα.

Ο κ. Βίτσας αναγνώρισε ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη την επόμενη εβδομάδα, αλλά προς το τέλος της η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Ο κ. Βίτσας ευχαρίστησε τους εθελοντές, τα στελέχη του Λιμενικού, της ΕΛ.ΑΣ., των Ένοπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προσπάθεια που κάνουν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version