Κωμωδία στο φουλ στο Mega

Με δύο νέες κωμικές σειρές αντεπιτίθεται την ερχόμενη εβδομάδα το Mega συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο και τα τελευταία κομμάτια του ψυχαγωγικού παζλ του προγράμματός του

Με δύο νέες κωμικές σειρές αντεπιτίθεται την ερχόμενη εβδομάδα το Mega συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο και τα τελευταία κομμάτια του ψυχαγωγικού παζλ του προγράμματός του. Η πρώτη θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 22.00. Πρόκειται για την σειρά «Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου», η οποία καταγράφει την εβδομάδα ενός ζευγαριού πριν το γάμο του η οποία θα μπορούσε να είναι η καλύτερη της ζωής του, αλλά μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι… Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Αθηνά Οικονομάκου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Αριέττα Μουτούση.
Την Τρίτη στις 22.00 πρεμιέρα θα κάνει το «Μάλιστα Chef». Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.
Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chez Philippe». Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δε σηκώνει κουβέντα.
Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος κι αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο του νάρκισσου Φίλιππου, όπου το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα… ή ένας καθημερινός εφιάλτης; Πρωταγωνιστούν οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Άννα Μενενάκου,Κώστας Αποστολάκης και Κλέλια Ρένεση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.