Η ομάδα έχει υποσχεθεί να ξεσκεπάσει σχεδόν 1.000 μέλη της ρατσιστικής ομάδας μίσους ως τις 5 Νοεμβρίου. Την Κυριακή, οι Anonymous κυκλοφορήσαν 57 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 23 αριθμούς τηλεφώνου μέσω της ιστοσελίδας Pastebin.com. Ενα από τα φερόμενα ως μέλη που αποκάλυψαν ήταν ο δήμαρχος του Λέξινγκτον (στο Κεντάκι των ΗΠΑ) Τζιμ Γκρέι, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι ανήκει στην Κου Κλουξ Κλαν.
«Ο ισχυρισμός αυτός είναι ψευδής, προσβλητικός και γελοίος», έγραψε σε δήλωση ο δήμαρχος, σύμφωνα με την USA Today. «Δεν είχα ποτέ καμμία σχέση οποιασδήποτε μορφής με την ΚΚΚ. Είμαι αντίθετος σε ό,τι αντιπροσωπεύει. Δεν έχω καμμία ιδέα για το από πού προήλθε αυτή η πληροφορία, αλλά από όπου και αν προήλθε, είναι λάθος», είπε ο Γκρέι.
«Σήμερα, κλείσαμε διακομιστές υπολογιστών, πήραμε προσωπικά στοιχεία των μελών της ΚΚΚ, και διεισδύσαμε στα Twitters και στις ιστοσελίδες σας», ανακοίνωσαν οι Anonymous το Σαββατοκύριακο.
«Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Στις 4 Νοεμβρίου θα έχουμε μια θύελλα από twitter, για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο σχετικά με αυτή την επιχείρηση. Και στις 5 του μηνός θα αποκαλύψουμε περισσότερα από 1.000 ονόματα και ιστοσελίδες μελών της Κου Κλουξ Κλαν, νέων και παλιών», είπαν οι Anonymous.
