Η Ρεάλ νίκησε 2-1 την Γαλατάσαραϊ στο ντεμπούτο του Μπενίτεθ

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νάτσο (17') και Μαρσέλο (81'), ενώ οι Τούρκοι, ισοφάρισαν προσωρινά με τον Σνάϊντερ (53'). Ετσι, οι «Μερένχες» κατέκτησαν το «Trofeo Bernabeu», αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν γλίτωσε τη... γιούχα των οπαδών για την κακή του απόδοση

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νάτσο (17′) και Μαρσέλο (81′), ενώ οι Τούρκοι, ισοφάρισαν προσωρινά με τον Σνάϊντερ (53′).

Ετσι, οι «Μερένχες» κατέκτησαν το «Trofeo Bernabeu», αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν γλίτωσε τη… γιούχα των οπαδών για την κακή του απόδοση! Ο Ουαλός αντικαταστάθηκε στο 84′ και αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα οπαδών της Ρεάλ.

Ρεάλ: Νάβας, Ντανίλο (71’ Καρβαχάλ), Νάτσο, Ράμος (85’ Αρμπελόα), Μαρσέλο, Κρόος (85’ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς (71’ Κασεμίρο), Ίσκο (71’ Βάσκεθ), Μπέιλ (84’ Τσέρισεφ), Χεσέ (56’ Χάμες), Ρονάλντο.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Ταρίκ (46’ Σαρίογλου), Κοράι, Χακάν Μπαλτά (68’ Τέλες), Καρόλ, Σελτσούκ, Χοσέ Ροντρίγκεθ (81’ Καρατσάν), Εμρέ Τσολάκ (68’ Οζτεκίν), Σνάιντερ (68’ Αντίν), Ποντόλσκι (69’ Κίσα), Ουμούτ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.