Στ.Θεοδωράκης: Δεν θα ζήσουμε άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή

«Το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει. Η Ελλάδα δεν θα ζήσει άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις που πυροδότησε η απόφαση του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει. Η Ελλάδα δεν θα ζήσει άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή» δήλωσε στο Έθνος της Κυριακής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις που πυροδότησε η απόφαση του πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Είναι κρίμα που ένας νέος πολιτικός, ο οποίος μιλούσε για ελπίδα να προσχωρεί τόσο άτσαλα στο στρατόπεδο της οπισθοδρόμησης. Οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες δυνάμεις που πανηγυρίζουν για την χθεσινή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα» αναφέρει ο κ. Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας:

«Ας πορευθούν μαζί λοιπόν προς την δραχμή. Ο λαός δεν θα τους ακολουθήσει. Το Ποτάμι, το κίνημα της προοδευτικής λογικής, θα κρατήσει την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης. Έχουμε λύσεις, έχουμε συμμάχους, έχουμε σχέδιο.»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.