Στο ψηφοδέλτιο του Αρη Σπηλιωτόπουλου ο Θάνος Πλεύρης

Τη συμμετοχή του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Θάνου Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε επίσης άλλους δύο υποψηφίους με τον συνδυασμό του: τη Βασιλική Γεννηματά, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, εκλεγμένο στις προηγούμενες εκλογές με τον Γ. Καμίνη.

Τη συμμετοχή του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Θάνου Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» ανακοίνωσε τη Μ.Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Για μας σημασία έχει η Αθήνα και η επίλυση των προβλημάτων που έχει κληρονομήσει. Σε αυτό το προσκλητήριο μάχης θέση έχουν όσοι έχουν διάθεση προσφοράς. Είναι χαρά μας, λοιπόν, ότι σε αυτό το προσκλητήριο ανταποκρίθηκε ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής κ. Πλεύρης»
δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε επίσης άλλους δύο υποψηφίους με τον συνδυασμό του: τη Βασιλική Γεννηματά, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, εκλεγμένο στις προηγούμενες εκλογές με τον Γ. Καμίνη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.