Ανοιχτές Κυριακές με την Alpha Bank

Μία νέα πρωτοβουλία, η οποία αφορά στο λιανικό εμπόριο και το καταναλωτικό κοινό ​ανακοίνωσε η Alpha Bank, επιβραβεύοντας τους πελάτες της που κάνουν τα ψώνια της Κυριακές που τα καταστήματα είναι ανοικτά.

Μία νέα πρωτοβουλία, η οποία αφορά στο λιανικό εμπόριο και το καταναλωτικό κοινό​ανακοίνωσε η Alpha Bank, επιβραβεύοντας τους πελάτες της που κάνουν τα ψώνια της Κυριακές που τα καταστήματα είναι ανοικτά.

​Συγκεκριμένα, όλες τις επίσημες “Ανοιχτές Κυριακές” του έτους, με έναρξη από τηνΚυριακή, 13 Απριλίου 2014, το πρόγραμμα Bonus, το ισχυρότερο και μεγαλύτεροΠρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών της αγοράς, θα διπλασιάζει τους Bonusπόντους, για όλες, ανεξαιρέτως, τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν με τις Κάρτες του Προγράμματος, σε οποιαδήποτε επιχείρηση.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με αυτήν την πρωτοβουλία, η Alpha Bank δημιουργεί κίνητρα που συμβάλλουν στηναναθέρμανση της καταναλωτικής κινήσεως στα καταστήματα, στηρίζει την εμπορικήκοινότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει στους Πελάτες της, κατόχους καρτών Bonus,επιπλέον επιβράβευση προκειμένου να την αξιοποιήσουν με τις αγορές τους στιςσυνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.