Στον ανακριτή δύο εμπλεκόμενοι για την επίθεση κατά του ΚΚΕ στο Πέραμα

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 11 Οκτωβρίου ζήτησαν και πήραν, σήμερα Παρασκευή, δύο από τα τέσσερα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα από τον 5ο τακτικό ανακριτή Πειραιά, που κατηγορούνται για την επίθεση στο Πέραμα.

Οι κατηγορούμενοι έχουν αναγνωρισθεί από τα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου, ως δράστες της επίθεσης εναντίον τους, έξω από τις εγκαταστάσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου.
Στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα δύο άτομα, που έχουν αναγνωρισθεί από τα θύματα της επίθεσης, μεταξύ των οποίων και ο λεγόμενος «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε χθες Πέμπτη στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Το τέταρτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση δεν είχε εμφανισθεί έως τις 10 το πρωί της Παρασκευής στις δικαστικές αρχές του Πειραιά. Σε περίπτωση που δεν παρουσιασθεί αυτοβούλως, καθώς του έχει επιδοθεί κλήση σε απολογία, αναμένεται να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.