Υπομνήματα παρέδωσαν οι συνήγοροι των 20 για τις Σκουριές

Καταγγελίες για την Αστυνομία και όχι απολογίες περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπομνήματα των 20 ατόμων που εκλήθησαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ως βασικοί ύποπτοι για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Καταγγελίες για την Αστυνομία και όχι απολογίες περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπομνήματα των 20 ατόμων, στην πλειοψηφία τους κάτοικοι Ιερισσού και τη Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, που εκλήθησαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ως βασικοί ύποπτοι για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Οι εμπλεκόμενοι στα υπομνήματά τους κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για αστυνομοκρατία στη Χαλκιδική και οι συνήγοροί τους τα παρέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης.
Πλέον στον εισαγγελέα Πολυγύρου θα διαβιβάσει η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης, που σημειώθηκε από άγνωστους δράστες στις 17 Φεβρουαρίου 2013, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός», στις Σκουριές Χαλκιδικής. Στη δικογραφία θα περιλαμβάνονται και τα γραπτά υπομνήματα.
Από την πλευρά του ο εισαγγελέας, θα αποφανθεί αν θα πρέπει να ασκηθούν σε βάρος τους ποινικές διώξεις, ή να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.